Sadurunge
Sabanjure

Fitur JYLED Ngenalke

Persiyapan Cepet & Gampang

Cukup sambungake Layar LED menyang piranti apa wae lan langsung atur konten sampeyan nganggo piranti lunak LED, lan tim profesional kita uga bisa nulungi remot kontrol lan mulang sampeyan carane nindakake.

Timer muter

Layar tampilan sing dipimpin luwih fleksibel lan efektif kanggo mbantu sampeyan ngontrol lan nampilake konten sing dikarepake, manawa layar video berkualitas tinggi utawa gambar sing apik, ora angel kanggo tampilan LED.

Penyebaran cepet

Bisa nyiarake informasi pariwara lan video promosi narik kawigaten para pelanggan target lan nggedhekake bathi. Layar LED komersial minangka pilihan pisanan kanggo publisitas perusahaan kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Ora ana konsumsi sing didhelikake

Saka produksi liwat instalasi uga terus customer lan technical support, gampang ngatur layar LED digital karo struktur reregan prasaja lan ora biaya tambahan.

Pilih Produk Panjenengan

Yen Sampeyan Siap Njaluk Tembok Video LED, Kita Bakal Seneng Krungu Saka Sampeyan!

Ing ngisor iki sawetara skenario aplikasi umum

Tampilan LED 3D

Layar Tiang Lampu LED

Artikel sing disaranake

Kepiye carane nggawe layar led 3D?

Ing taun-taun pungkasan, panjaluk iklan ruangan terus saya tambah, lan teknologi layar gedhe LED ruangan terus berkembang.

Tampilan LED pitch apik VS tampilan LED mini VS tampilan LED mikro

2020 bakal dadi taun pisanan tampilan LED mikro. Dikandhakake manawa pabrik sing nandur modal Apple uga bakal nyedhiyakake tampilan LED mikro kanggo Apple Watch ing 2023: sing terakhir bakal duwe kaluwihan utama kayata padhang sing dhuwur.

Carane ngumpul modul LED menyang kothak LED

Ana akeh pelanggan kanthi kemampuan tangan sing kuwat, sing kepengin weruh carane modul LED dipasang? Kepengin sinau lan ngrakit dhewe. Banjur kita bakal miwiti saka klasifikasi kothak