saméméhna
Teras

Fitur JYLED Nepangkeun

Setup Gancang & Gampang

Kantun sambungkeun Layar LED ka alat naon waé sareng langsung ngatur kontén anjeun nganggo parangkat lunak LED, sareng tim profésional kami ogé tiasa ngabantosan anjeun kadali jauh sareng ngajarkeun anjeun kumaha ngalakukeunana.

Timer maén

Layar tampilan anu dipingpin langkung fleksibel sareng efektif pikeun ngabantosan anjeun ngadalikeun sareng ningalikeun eusi anu anjeun pikahoyong, naha éta layar pidéo kualitas luhur atanapi gambar anu saé, henteu sesah pikeun tampilan LED.

Panyebaran gancang

Tiasa nyiarkeun inpormasi iklan sareng pidéo promosi anu narik para nasabah target sareng maksimalkeun kauntungan. Layar LED komérsial nyaéta pilihan kahiji pikeun publisitas perusahaan pikeun ngahontal tujuan ieu.

Taya konsumsi disumputkeun

Ti produksi ngaliwatan instalasi ogé lumangsung customer sarta rojongan teknis, gampang ngatur layar LED digital anjeun kalawan struktur harga basajan urang jeung euweuh waragad tambahan.

Pilih Produk anjeun

Upami Anjeun Siap Meunangkeun Tembok Pidéo LED, Kami Rek Nguping Ti Anjeun!

Ieu sababaraha skenario aplikasi umum

Témbongkeun LED 3D

Layar Kutub Lampu LED

Tulisan anu disarankeun

Kumaha carana ngadamel layar dipimpin 3D?

Dina taun anyar, paménta pikeun iklan outdoor geus terus ningkat, sarta téhnologi outdoor LED layar badag terus matured.In hususna, sering penampilan 3D layar LED.

tampilan LED pitch rupa VS tampilan LED mini VS tampilan LED mikro

2020 bakal janten taun mimiti tampilan LED mikro. Disebutkeun yén pabrik anu diinvestasi ku Apple ogé bakal nyayogikeun tampilan LED mikro pikeun Apple Watch di 2023: anu terakhir bakal gaduh kaunggulan utama sapertos kacaangan anu luhur.

Kumaha ngumpul modul LED kana kotak LED

Aya seueur palanggan anu gaduh kamampuan panangan anu kuat, anu panasaran ngeunaan kumaha modul LED dirakit? Hayang diajar jeung ngarakit ku sorangan. Lajeng urang mimitian ti klasifikasi kotak